Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Αν πας στην Κύθνο να επιλέξεις Porto Klaras. Γιατί;


Σε αυτό το post  θέλω να ασχοληθώ μόνο με την διαμονή σου και αυτό γιατί συνέχεια μου στέλνεις μηνύματα και με ρωτάς για το που να μείνεις όταν πας διακοπές. Αν πας στην Κύθνο να επιλέξεις Porto Klaras. Γιατί;

Επειδή είναι από αυτά τα καταλύματα που πραγματικά έχουν χαρακτήρα. Είναι απο αυτά που με το που πατάς το πόδι σου εκεί, νιώθεις πως είναι το δεύτερο σπίτι σου. Να ξέρεις ότι οι οικοδεσπότες θα σου δείξουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τι σημαίνει Ελληνική φιλοξενία.






Το Porto Klaras προσφέρει διαμονή σε δίκλινα δωμάτια, studios ή διαμερίσματα. Το καθένα απο αυτά με δικό τoυ μπάνιο σε παραδοσιακό στυλ και άνετο κρεβάτι με το πιο όμορφο προσκέφαλο που είναι απόλυτα ταυτισμένο με την εικόνα τον Κυκλάδων. Στα δωμάτια καθώς και στους κοινόχρηστους χώρους παρέχεται δωρεάν Wi-Fi. Διαθέτουν επίσης πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ψυγείο, κλιματισμό, τηλεόραση, χρηματοκιβώτιο, και μπαλκόνι με εξαιρετική θέα.Στο Porto Klaras κυριαρχεί το λευκό και οι αποχρώσεις του γκρι, ενώ μικρές διακοσμητικές λεπτομέρειες του χαρίζουν υψηλή αισθητική. Στη βεράντες των περισσότερων δωματίων υπάρχουν ξαπλώστρες για ηλιοθεραπεία.Στα συν έρχεται να προστεθεί η απόσταση από την θάλασσα, μιας και μόνο λίγα μέτρα σε χωρίζουν από αυτήν.



Πρόκειται για ένα οικονομικό κατάλυμα με μία ιδιαίτερη διακόσμηση σε κάθε δωμάτιο.Κάθε φορά προσπαθώ να σου προτείνω ό,τι πιο αυθεντικό υπάρχει. Να ξέρεις πως το Porto Klaras είναι ένα κατάλυμα που γνωρίζει τις ανάγκες σου και οι άνθρωποι που δημιούργησαν αυτο το στολίδι στα Λουτρά της Κύθνου είναι πρόθυμοι να σε ενημερώσουν και να σε βοηθήσουν σε ό,τι πραγματικά χρειαστείς.Αγαπώ αυτά τα καταλύματα γιατί πραγματικά γνωρίζουν σε ποιους απευθύνονται. Αγαπούν τους τουρίστες, καθώς και τους ταξιδιώτες. Αγαπούν να βρίσκονται δίπλα σε σημαντικές στιγμές της ζωής σας, όπως ένας γάμος και να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για εσάς και τους καλεσμένους σας. Αγαπούν κάθε τι αυθεντικό και δίνουν μεγάλη βάση στην παράδοση.Φέτος το καλοκαίρι μήπως ήρθε η ώρα να πεταχτείς μέχρι την Κύθνο; Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ξενοδοχείο, για κρατήσεις και διαθεσιμότητα, κανε κλικ εδώ.

Επικοινωνία
www.porto-klaras.gr
Κύθνος | Λουτρά | 84006 | Ελλάδα
Τηλ: +30 22810 31276
Κιν: +30 6932 215777
Φαξ: +30 22810 31355




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου